Werk.nl is een website van UWV en uw gemeente. De informatie op Werk.nl is op 24 januari 2015 verbeterd. We hebben veel artikelen verbeterd en ze opnieuw ingedeeld. Daarbij kregen we de hulp van andere werkzoekenden.

Werk.nl Reviews

 • Voortdurend foutmeldingen. Voor aanvragen WW ongeveer 8 x ingelogd en browser 6 x gesloten en opgeschoond. Zeer onvriendelijk gebruik, personeel zeer formeel, onprettig en hooghartig. Site werkt slecht en niet overzichtelijk. Informatie van andere bronnen en niet goed bijgewerkt.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Crasht continu Niet relevant en actueel

  Door Frank op 31 maart 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Op werk.nl staan vacatures die van andere sites zijn geplukt. Als je bij de meeste grote uitzendbureaus en de belangrijkste vacaturesites bent aangemeld, krijg je de meeste vacatures te zien al voordat ze op werk.nl verschijnen. Werk.nl heeft geen meerwaarde en geen enkel nut. Bovendien werkt de site omslachtig en is hij onoverzichtelijk.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Achterhaald, onhandig, omslachtig, onoverzichtelijk.

  Door Mats op 4 oktober 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Werk.nl

Schrijf je eigen reviewVacaturesitesNederland

Op VacaturesitesNederland.nl lees je reviews over alle vacaturesites van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met vacaturesites met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Vacaturesites