• In principe redelijk aanbod, alhoewel je wel goed moet kijken/zoeken wat de plaatsingsdatum is van de vacature. Wat nogal eens voorkomt is dat er vacature op de eerste pagina staan en dan ook nog bovenaan terwijl de vacature al ingevuld is. Contact leggen met een medewerker van Jooble is niet mogelijk. Bereikbaar helaas niet.

    Zwakke punten
    Vacatures zijn niet altijd up to date
    Bereikbaarheid medewerkers Jooble

    Door Erik Bloklander op 22 oktober 2019 Reageer

  • Erg tevreden over de aandacht die ze gaven en het bereiken van onze doelgroep. We hebben goede reacties ontvangen.

    Sterke punten
    Goede service, kennis van Google vindbaarheid

    Zwakke punten
    Ze willen (te) graag helpen. Is zowel positief als de zwakte.

    Door Frank op 18 oktober 2019 Reageer

  • Had gesolliciteerd via Jooble op de vacature. De ene dag staat deze in mijn reacties, maar naar verstrijken van reactie termijn doen ze net of ik nooit heb gereageerd.
    Ze hebben ook geen mail adres of wat dan ook..

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Verwijderen vacatures waarop je hebt gereageerd
    Geen contact info
    Geen mogelijk mail te bevestigen

    Door Rd op 22 juli 2019 Reageer

  • Ga niet in zee met dit bedrijf.
    Ze facturen gewoon door zonder dat daar om is gevraagd.
    Oplichters.

    Sterke punten
    gene sterke punten

    Zwakke punten
    Communicatie

    Door D op 30 mei 2019 Reageer

  • Het zoeken naar goede vacatures is zo goed als onmogelijk op deze site. Zo kun je bijvoorbeeld niet filteren op opleidingsniveau of w&s bureaus elimineren. Derhalve moet je door duizenden irrelevante vacatures heen ploeteren om iets leuks te vinden - tenzij je al precies weet wat je wilt. Verder zitten er amper echte werkgevers op MB, maar vooral recruitertoko's die je met spookvacatures bestoken. En indien je je cv upload, dan wordt die op een belachelijke wijze uitgelezen waardoor je eerst tien minuten bezig bent deze te corrigeren.

    Sterke punten
    veel vacatures

    Zwakke punten
    Te veel recruiters, slechte filteropties, geuploade cvs worden verminkt

    Door Simcor op 4 mei 2019 Reageer

  • Voortdurend foutmeldingen. Voor aanvragen WW ongeveer 8 x ingelogd en browser 6 x gesloten en opgeschoond.

    Zeer onvriendelijk gebruik, personeel zeer formeel, onprettig en hooghartig.

    Site werkt slecht en niet overzichtelijk. Informatie van andere bronnen en niet goed bijgewerkt.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Crasht continu
    Niet relevant en actueel

    Door Frank op 31 maart 2019 Reageer

  • Halen vacatures overal vandaan, ook oude vacatures die al ingevuld zijn.

    Door Peter de Wol op 19 februari 2019 Reageer

  • Ik heb niet zo lang geleden gereageerd op een vacature op de site van Jooble. Nadat ik een account had aangemaakt kreeg ik een paar uur later een mail van een Hacker met het verzoek om een betaling. Bij deze dus de waarschuwing, maak geen account aan bij Jooble. Zie onderstaand de mail.

    He?llo?

    So? I'm a? ha?cke?r who? bro?ke? yo?u?r e?-ma?i?l a?s we?ll a?s de?vi?ce? a? co?u?ple? o?f mo?nths a?go?.

    Yo?u? e?nte?re?d yo?u?r pa?ssco?de? o?n o?ne? o?f the? si?te?s yo?u? vi?si?te?d, a?nd I i?nte?rce?pte?d thi?s.

    He?re? i?s the? pa?sswo?rd fro?m [email protected] o?n ti?me? o?f ha?ck: XXXXX

    Of co?u?rse? yo?u? ca?n ca?n cha?nge? i?t, o?r a?lre?a?dy cha?nge?d i?t.

    The?n a?ga?i?n i?t wi?ll no?t ma?ke? a?ny di?ffe?re?nce?, my ma?li?ci?o?u?s so?ftwa?re? mo?di?fi?e? ;d i?t e?a?ch a?nd e?ve?ry ti?me?.

    Do? no?t re?a?lly a?tte?mpt to? co?nta?ct me? pe?rso?na?lly o?r fi?nd me?, i?t i?s i?mpo?ssi?ble?, si?nce? I se?nt yo?u? e?ma?i?l fro?m yo?u?r a?cco?u?nt.

    By wa?y o?f yo?u?r e?ma?i?l a?ddre?ss, I u?plo?a?de?d ma?lwa?re? pro?gra?m co?de? to? yo?u?r Ope?ra?ti?o?n Syste?m.

    I sa?ve?d yo?u?r e?nti?re? co?nta?cts to?ge?the?r wi?th fri?e?nds, co?-wo?rke?rs, re?la?ti?ve?s a?nd a?lso? the? to?ta?l hi?sto? ;ry o?f vi?si?ts to? the? We?b re?so?u?rce?s.

    Also? I se?t u?p a? Ma?lwa?re? o?n yo?u?r syste?m.

    Yo?u? wi?ll no?t be? my o?nly ta?rge?t, I u?su?a?lly lo?ck pcs a?nd a?sk fo?r the? ra?nso?m.

    Ne?ve?rthe?le?ss I e?nde?d u?p be?i?ng stru?ck thro?u?gh the? si?te?s o?f pe?rso?na?l ma?te?ri?a?l tha?t yo?u? u?su?a?lly sto?p by.

    I a?m i?n sho?ck o?f yo?u?r o?wn fa?nta?si?e?s! I ha?ve? ne?ve?r o?bse?rve?d so?me?thi?ng li?ke? thi?s!

    So?, whe?n yo?u? ha?d e?njo?yme?nt o?n pi?qu?a?nt we?bsi?te?s (yo?u? kno?w wha?t I me?a?n!) I ma?de? scre?e?nsho?t wi?th u?ti?li?zi?ng my pro?gra?m fro?m yo?u?r ca?me?ra? o?f yo?u?rs de?vi?ce?.

    Afte?r tha?t, I pu?t to?ge?the?r the?m to? the? co?nte?nt o?f the? cu?rre?ntly vi?e?we?d we?bsi?te?.

    The?re? i?s go?i?ng to? be? gi?ggli?ng whe?n I se?nd the?se? sho?ts to? yo?u?r co?nne?cti?o?ns!

    Ne?ve?rthe?le?ss I'm su?re? yo?u? wo?u?ldn't li?ke? thi?s.

    He?nce?, I e?xpe?ct to? ha?ve? pa?yme?nt fro?m yo?u? i?nte?nde?d fo?r my qu?i?e?t.

    I co?nsi?de?r $1067 i?s a?n su?i?ta?ble? co?st fo?r i?t!

    Pa?y wi?th Bi?tco?i?n.

    My BTC wa?lle?t a?ddre?ss i?s 1495yS6XnHYUtMWr179Gg1uFs8d9inb47C

    If yo?u? do? no?t kno?w ho?w to? do? thi?s - su?bmi?t i?nto? Go?o?gle? 'ho?w to? tra?nsfe?r mo?ne?y to? a? bi?tco?i?n wa?lle?t'. It i?s no?t di?ffi?cu?lt.

    Fo?llo?wi?ng re?ce?i?vi?ng the? gi?ve?n a?mo?u?nt, a?ll yo?u?r de?ta?i?ls wi?ll be? pro?mptly de?stro?ye?d a?u?to?ma?ti?ca?lly. My vi?ru?s wi?ll a?d di?ti?o?na?lly re?mo?ve? i?tse?lf thro?u?gh yo?u?r o?s.

    My Tro?ja?n ha?ve? a?u?to? a?le?rt, so? I kno?w whe?n thi?s ma?i?l i?s o?pe?ne?d.

    I gi?ve? yo?u? two? da?ys (48 ho?u?rs) to? ma?ke? a? pa?yme?nt.

    In ca?se? thi?s do?e?s no?t ta?ke? pla?ce? - a?ll o?f yo?u?r co?nne?cti?o?ns wi?ll ce?rta?i?nly ge?t o?u?tra?ge?o?u?s i?ma?ge?s fro?m yo?u?r da?rk se?cre?t li?fe? a?nd yo?u?r de?vi?ce? wi?ll be? blo?cke?d a?s we?ll a?fte?r 48 ho?u?rs.

    Do? no?t e?nd u?p be?i?ng stu?pi?d!

    Co?ps o?r pa?ls wo?n't he?lp yo?u? fo?r su?re? ...

    p.s I ca?n pro?vi?de? yo?u? re?co?mme?nda?ti?o?n fo?r the? fu?tu?re?. Do? no?t e?nte?r yo?u?r pa?sswo?rds o?n ri?sky si?te?s.

    I wi?sh fo?r yo?u?r wi?sdo?m.

    Bo?n vo?ya?ge?.

    Sterke punten
    Slimme Hackers

    Zwakke punten
    Blijft crimineel

    Door JT op 29 januari 2019 Reageer

  • I applied via their site (CV + Letter sent), but they never forwarded my letter to the company where I wanted to apply. Through the company, I heard that they have a lot of problems with Jooble. Jooble automatically collects ads and recycles those. Companies have to pay a lot of money to get the candidates actually passed. This is not ok. I finally applied directly to the company's recruitment agency.

    DO NOT SEND YOUR PERSONAL DATA TO JOOBLE.

    Complaining to Jooble makes no sense - they do not respond

    Sterke punten
    They are everywhere on Linkedin (under false accounts)

    Zwakke punten
    Bad business model / not helping applicants

    Not GDPR compliant

    Door Tanneke de G op 11 december 2018 Reageer

  • Working at SIRE Life Sciences gives you loads of opportunities. Not only you will learn all the tricks of the trade in recruitment, but you also will develop as a person. Leveling with people, convincing your clients and building long term relationships needs to be your second nature to be successful! In our open and hardworking environment you are the one responsible for your own success. The sky is the limit! (now literally since we just moved to our new office on the 25th floor)

    Door Vincent op 23 november 2018 Reageer

  • Onder het mom van "wij vullen deze vacature toch wel in voor jullie", hebben we vooraf een groot bedrag betaald, waarna e-Cruitment doodleuk zegt de vacature NIET de juiste kandidaten te kunnen leveren, en dat wij de specs maar moeten bijstellen. Waste of money, never again!

    Sterke punten
    initieel pro-actieve opstelling

    Zwakke punten
    zonder pardon terugkomen op eerdere beloftes, zich terugtrekken uit een recruitment proces, wel flink bedrag betaald, niet geleverd

    Door Anja Deelen op 21 november 2018 Reageer

  • SIRE is a young and successful company. The entire team has an ambitious vision and works hard. The atmosphere on the work floor is informal, but professional. Everyone helps each other, so it's an open work place. This was also confirmed by receiving the 'Best Workplace' award in 2016, 2017 and 2018. Great company!

    Sterke punten
    Atmosphere, customer-friendly, good accessibility.

    Door Kim op 14 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • SIRE is een bedrijf dat hard aan het groeien is waarbij er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Het is een professioneel bedrijf waarbij je terecht komt in een ambitieus, formeel doch gezellig team. Ik raad het aan om een blik te werpen op de website mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

    Sterke punten
    Service

    Zwakke punten
    -

    Door Nam Mual op 9 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Recentelijk gestart met werken bij SIRE. SIRE is een ambiteuze organisatie. Waar iedereen hard werkt om SIRE zo goed mogelijk op de markt neer te zetten. Het team waar ik in ben ontvangen is professioneel, maar vind het ook belangrijk om samen succesen te vieren. Het is de juiste keuze geweest om voor SIRE te gaan werken

    Sterke punten
    Een goed ingericht traineeship, begeleiding en een super leuk team om in te werken.

    Zwakke punten
    Heb ik tot nu toe niet gezien.

    Door Anne Hermsen op 9 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Echt een afschuwelijke site met lage kwaliteit. Daarbovenop willen zij gratis linkjes plaatsen op jouw website.

    Hallo dit is niet meer 2005 hoor, voor links moet je betalen. Niet mee werken , je wordt bestolen

    Door Geoffrey op 4 september 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb me een tijd geleden aangemeld bij SIRE omdat ik niet helemaal zeker was over mijn toenmalige functie. Ik had om de paar weken contact met de recruiters en na verloop van tijd een fantastische positie gevonden. Selectieprocedure ging soepel en ben helemaal op mijn plek nu.

    Sterke punten
    Service

    Zwakke punten
    Nee

    Door S.Van Doorne op 13 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Verschrikkelijk!!
    Elke dag zoveel mailtjes die niet voldoen aan mijn zoekcriteria
    En NERGENS een optie om het op te zeggen!!!

    Ik ben heel ontevreden over Jooble!!

    Zwakke punten
    Heel veel mailtjes die niet voldoen aan mijn zoekcriteria en geen mogelijkheid om jooble op te zeggen!

    Door Gaby op 18 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik krijg veel te vaak, bijna dagelijks, mail waar ik niets mee kan. Voldoet niet aan mijn zoekcriteria. Daarom wil ik dit stopzetten, maar zoals al eerder vermeld is dit extreem moeilijk. Het is me dus ook (nog) niet gelukt. Ben zeer ontevreden over Jooble!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Te veel mails die niet voldoen en opzeggen.

    Door Chris op 7 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op werk.nl staan vacatures die van andere sites zijn geplukt. Als je bij de meeste grote uitzendbureaus en de belangrijkste vacaturesites bent aangemeld, krijg je de meeste vacatures te zien al voordat ze op werk.nl verschijnen.

    Werk.nl heeft geen meerwaarde en geen enkel nut. Bovendien werkt de site omslachtig en is hij onoverzichtelijk.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Achterhaald, onhandig, omslachtig, onoverzichtelijk.

    Door Mats op 4 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij Salaris kompas geven alle salarisen van managers tot support medewerker dezelfde resultaten. Blijkbaar is er geen intresse bij www.intermediair.nl om hun gegevens en feiten op orde te krijgen.
    Echt heel slechte zaak als je pretendeert advies te geven aan werknemers en werk zoekende terwijl je ze eigenlijk wetende voor de gek hout met mis informatie.

    Sterke punten
    oplichters

    Zwakke punten
    oplichters

    Door lullo op 14 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Veel banen in de aanbieding

    Sterke punten
    Alle soorten banen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anoniem op 30 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Al tijden ben ik bezig ,jullie proberen op te zeggen.
    Wat is jullie strategie erachter,om het klanten zó moeilijk te maken,en daardoor niet gewóón mákkelijk te kunnen stoppen bij JOOBLE.Het is érg storend (letterlijk),zoals jullie hiermee te werk gaan
    (zet U a.u.b mijn revieuw er wél in,dank U )

    Zwakke punten
    OPZEGGING

    Door hetty hengev op 9 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb de laatste 3 a 4 jaar verschillende keren met Sire te maken gehad. Eerst hebben ze heel veel interesse in je maar zodra ze een ander kandidaat ( hun Match) hebben gevonden dan reageren ze Niet eens op je mails. Dit heb ik nu 4 keer met 4 verschillende medewerkers gehad. Ik vind dit Onprofessioneel.
    Wees gewoon eerlijk en communiceer.

    Sterke punten
    Communicatief zijn ze heel sterk.

    Zwakke punten
    onprofessioneel, afspraken niet nakomen.

    Door S.Nanikhel op 7 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede site

    Sterke punten
    Veel vacatures

    Door Peter op 8 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik vond op de site heel veel vacatures die ik op de andere sites niet kon vinden. hierdoor onderscheidt Joof zich van de andere sites! Dikke duim

    Sterke punten
    nieuwe banen

    Zwakke punten
    geen

    Door Anniek op 8 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


VacaturesitesNederland

Op VacaturesitesNederland.nl lees je reviews over alle vacaturesites van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met vacaturesites met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Vacaturesites