Zit je al geruime tijd thuis en ben je op zoek naar een baan? Ben je uitgekeken bij je huidige werkgever en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan snel een kijkje op de website van Joof.nl. Deze site is namelijk de grootste vacaturebank van Nederland. Hier kan men terecht voor het vinden van een vaste baan, bijbaan, vakantiewerk of stageplaats. Men kan hier ook terecht voor vacatures in de logistiek, voor salesvacatures, en banen op HBO, MBO en universitair niveau. Het vinden van een droombaan en starten van een carrière begint dus bij Joof. Dit bedrijf is een onderdeel van Joof Media en bestaat uit 4 medewerkers, investeerders en adviseurs. Op deze site kunnen niet alleen personen die op zoek zijn naar werk terecht, maar ook ondernemers die op zoek zijn naar personeel. De CV database van deze site bestaat namelijk uit 25.000 actuele CV's. Ondernemers kunnen bij dit bedrijf dan wel op deze site gratis vacatures plaatsen en kandidaten werven. Dagelijks zijn er duizenden bezoekers op deze site. Dit zorgt ervoor, dat er een bijna 100% garantie is op het vinden van gedegen en gekwalificeerd personeel. De vacatures van bedrijven worden direct doorgestuurd naar de gebruikers van deze site. Dagelijks worden er meer dan 30.000 e- mails verstuurd met jobalerts. De vacatures van bedrijven worden verder ook geplaatst op Werk.nl. Personen die op zoek zijn naar een geschikte baan komen ook helemaal aan hun trekken op deze site. Op de startpagina hebben gebruikers de mogelijkheid om een geschikte vacature te zoeken in de vacature database. Men kan zoeken op functie en of vakgebied en op basis van de postcode en woonplaats. Op basis hiervan komen een aantal vacatures tevoorschijn waarop men kan reageren. Ben je dus op zoek naar een baan? Meld je dan snel aan bij Joof.nl

Joof Reviews

  click bait

  als ik op werk.nl een vacature zie staat er een werkgever bij.
  dan kijk ik aan de rechterkant van de pagina en zie ik joof.nl staan.
  dan weet ik dat ik niet hoef te klikken, want de volgende pagina zegt 'deze vacature is niet meer beschikbaar, hier zijn alternatieven'
  sowieso ben ik er als werkzoekende behoorlijk ziek van dat er bijna geen vacatures meer zijn van werkgevers rechtstreeks, maar bovenal van uitzendbureaus.
  werkgevers willen wel commitment van hun werknemers, maar dit is eenrichtingverkeer tegenwoordig.
  hoe dan ook, Joof is net als Indeed een site waar je vacatures ziet staan die niet meer live zijn.

  Veel vacatures

  Goede site

  Sterke punten
  Veel vacatures

  super overzichtelijke site met veel resultaten

  ik vond op de site heel veel vacatures die ik op de andere sites niet kon vinden. hierdoor onderscheidt Joof zich van de andere sites! Dikke duim :)

  Sterke punten
  nieuwe banen

  Zwakke punten
  geen

  Ruim aanbod

  Bij Joof hebben ze een groot aanbod. Wel redelijk veel reclames op de site. Maar ja.. desondanks krijg ik via de mail wel veel relevante vacatures opgestuurd.

  Sterke punten
  Veel vacatures en relevant

  Zwakke punten
  iets te veel reclame

Bezoek Joof

Schrijf een review