Vacatures Nederland, banen, vacatures zoeken Nederland Jooble is de website om werk te zoeken in Nederland. Zoeken binnen miljoenen vacatures uit alle bekende vacaturesites. Handig een baan vinden in Nederland.

Jooble Reviews

  • Ondanks dat u aangeeft dat er weer nieuwe vacatures voor mij zijn, krijg ik altijd weer oude vacatures te zien.
    Ik zoek op de "functie" activiteitenbegeleider maar krijg ook vacatures te zien waarin in de vacaturetekst de woorden activiteiten en/of begeleider staat en die helemaal niet bij mij passen. Erg irritant

    Sterke punten
    regelmaat

    Zwakke punten
    te uitgebreid

    Door Mar op 3 december 2019 Reageer
  • In principe redelijk aanbod, alhoewel je wel goed moet kijken/zoeken wat de plaatsingsdatum is van de vacature. Wat nogal eens voorkomt is dat er vacature op de eerste pagina staan en dan ook nog bovenaan terwijl de vacature al ingevuld is. Contact leggen met een medewerker van Jooble is niet mogelijk. Bereikbaar helaas niet.

    Zwakke punten
    Vacatures zijn niet altijd up to date
    Bereikbaarheid medewerkers Jooble

    Door Erik Bloklander op 22 oktober 2019 Reageer
  • Had gesolliciteerd via Jooble op de vacature. De ene dag staat deze in mijn reacties, maar naar verstrijken van reactie termijn doen ze net of ik nooit heb gereageerd.
    Ze hebben ook geen mail adres of wat dan ook..

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Verwijderen vacatures waarop je hebt gereageerd
    Geen contact info
    Geen mogelijk mail te bevestigen

    Door Rd op 22 juli 2019 Reageer
  • Halen vacatures overal vandaan, ook oude vacatures die al ingevuld zijn.

    Door Peter de Wol op 19 februari 2019 Reageer
  • Ik heb niet zo lang geleden gereageerd op een vacature op de site van Jooble. Nadat ik een account had aangemaakt kreeg ik een paar uur later een mail van een Hacker met het verzoek om een betaling. Bij deze dus de waarschuwing, maak geen account aan bij Jooble. Zie onderstaand de mail.

    He?llo?

    So? I'm a? ha?cke?r who? bro?ke? yo?u?r e?-ma?i?l a?s we?ll a?s de?vi?ce? a? co?u?ple? o?f mo?nths a?go?.

    Yo?u? e?nte?re?d yo?u?r pa?ssco?de? o?n o?ne? o?f the? si?te?s yo?u? vi?si?te?d, a?nd I i?nte?rce?pte?d thi?s.

    He?re? i?s the? pa?sswo?rd fro?m [email protected] o?n ti?me? o?f ha?ck: XXXXX

    Of co?u?rse? yo?u? ca?n ca?n cha?nge? i?t, o?r a?lre?a?dy cha?nge?d i?t.

    The?n a?ga?i?n i?t wi?ll no?t ma?ke? a?ny di?ffe?re?nce?, my ma?li?ci?o?u?s so?ftwa?re? mo?di?fi?e? ;d i?t e?a?ch a?nd e?ve?ry ti?me?.

    Do? no?t re?a?lly a?tte?mpt to? co?nta?ct me? pe?rso?na?lly o?r fi?nd me?, i?t i?s i?mpo?ssi?ble?, si?nce? I se?nt yo?u? e?ma?i?l fro?m yo?u?r a?cco?u?nt.

    By wa?y o?f yo?u?r e?ma?i?l a?ddre?ss, I u?plo?a?de?d ma?lwa?re? pro?gra?m co?de? to? yo?u?r Ope?ra?ti?o?n Syste?m.

    I sa?ve?d yo?u?r e?nti?re? co?nta?cts to?ge?the?r wi?th fri?e?nds, co?-wo?rke?rs, re?la?ti?ve?s a?nd a?lso? the? to?ta?l hi?sto? ;ry o?f vi?si?ts to? the? We?b re?so?u?rce?s.

    Also? I se?t u?p a? Ma?lwa?re? o?n yo?u?r syste?m.

    Yo?u? wi?ll no?t be? my o?nly ta?rge?t, I u?su?a?lly lo?ck pcs a?nd a?sk fo?r the? ra?nso?m.

    Ne?ve?rthe?le?ss I e?nde?d u?p be?i?ng stru?ck thro?u?gh the? si?te?s o?f pe?rso?na?l ma?te?ri?a?l tha?t yo?u? u?su?a?lly sto?p by.

    I a?m i?n sho?ck o?f yo?u?r o?wn fa?nta?si?e?s! I ha?ve? ne?ve?r o?bse?rve?d so?me?thi?ng li?ke? thi?s!

    So?, whe?n yo?u? ha?d e?njo?yme?nt o?n pi?qu?a?nt we?bsi?te?s (yo?u? kno?w wha?t I me?a?n!) I ma?de? scre?e?nsho?t wi?th u?ti?li?zi?ng my pro?gra?m fro?m yo?u?r ca?me?ra? o?f yo?u?rs de?vi?ce?.

    Afte?r tha?t, I pu?t to?ge?the?r the?m to? the? co?nte?nt o?f the? cu?rre?ntly vi?e?we?d we?bsi?te?.

    The?re? i?s go?i?ng to? be? gi?ggli?ng whe?n I se?nd the?se? sho?ts to? yo?u?r co?nne?cti?o?ns!

    Ne?ve?rthe?le?ss I'm su?re? yo?u? wo?u?ldn't li?ke? thi?s.

    He?nce?, I e?xpe?ct to? ha?ve? pa?yme?nt fro?m yo?u? i?nte?nde?d fo?r my qu?i?e?t.

    I co?nsi?de?r $1067 i?s a?n su?i?ta?ble? co?st fo?r i?t!

    Pa?y wi?th Bi?tco?i?n.

    My BTC wa?lle?t a?ddre?ss i?s 1495yS6XnHYUtMWr179Gg1uFs8d9inb47C

    If yo?u? do? no?t kno?w ho?w to? do? thi?s - su?bmi?t i?nto? Go?o?gle? 'ho?w to? tra?nsfe?r mo?ne?y to? a? bi?tco?i?n wa?lle?t'. It i?s no?t di?ffi?cu?lt.

    Fo?llo?wi?ng re?ce?i?vi?ng the? gi?ve?n a?mo?u?nt, a?ll yo?u?r de?ta?i?ls wi?ll be? pro?mptly de?stro?ye?d a?u?to?ma?ti?ca?lly. My vi?ru?s wi?ll a?d di?ti?o?na?lly re?mo?ve? i?tse?lf thro?u?gh yo?u?r o?s.

    My Tro?ja?n ha?ve? a?u?to? a?le?rt, so? I kno?w whe?n thi?s ma?i?l i?s o?pe?ne?d.

    I gi?ve? yo?u? two? da?ys (48 ho?u?rs) to? ma?ke? a? pa?yme?nt.

    In ca?se? thi?s do?e?s no?t ta?ke? pla?ce? - a?ll o?f yo?u?r co?nne?cti?o?ns wi?ll ce?rta?i?nly ge?t o?u?tra?ge?o?u?s i?ma?ge?s fro?m yo?u?r da?rk se?cre?t li?fe? a?nd yo?u?r de?vi?ce? wi?ll be? blo?cke?d a?s we?ll a?fte?r 48 ho?u?rs.

    Do? no?t e?nd u?p be?i?ng stu?pi?d!

    Co?ps o?r pa?ls wo?n't he?lp yo?u? fo?r su?re? ...

    p.s I ca?n pro?vi?de? yo?u? re?co?mme?nda?ti?o?n fo?r the? fu?tu?re?. Do? no?t e?nte?r yo?u?r pa?sswo?rds o?n ri?sky si?te?s.

    I wi?sh fo?r yo?u?r wi?sdo?m.

    Bo?n vo?ya?ge?.

    Sterke punten
    Slimme Hackers

    Zwakke punten
    Blijft crimineel

    Door JT op 29 januari 2019 Reageer
  • I applied via their site (CV + Letter sent), but they never forwarded my letter to the company where I wanted to apply. Through the company, I heard that they have a lot of problems with Jooble. Jooble automatically collects ads and recycles those. Companies have to pay a lot of money to get the candidates actually passed. This is not ok. I finally applied directly to the company's recruitment agency.

    DO NOT SEND YOUR PERSONAL DATA TO JOOBLE.

    Complaining to Jooble makes no sense - they do not respond

    Sterke punten
    They are everywhere on Linkedin (under false accounts)

    Zwakke punten
    Bad business model / not helping applicants

    Not GDPR compliant

    Door Tanneke de G op 11 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Echt een afschuwelijke site met lage kwaliteit. Daarbovenop willen zij gratis linkjes plaatsen op jouw website.

    Hallo dit is niet meer 2005 hoor, voor links moet je betalen. Niet mee werken , je wordt bestolen

    Door Geoffrey op 4 september 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Verschrikkelijk!!
    Elke dag zoveel mailtjes die niet voldoen aan mijn zoekcriteria
    En NERGENS een optie om het op te zeggen!!!

    Ik ben heel ontevreden over Jooble!!

    Zwakke punten
    Heel veel mailtjes die niet voldoen aan mijn zoekcriteria en geen mogelijkheid om jooble op te zeggen!

    Door Gaby op 18 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik krijg veel te vaak, bijna dagelijks, mail waar ik niets mee kan. Voldoet niet aan mijn zoekcriteria. Daarom wil ik dit stopzetten, maar zoals al eerder vermeld is dit extreem moeilijk. Het is me dus ook (nog) niet gelukt. Ben zeer ontevreden over Jooble!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Te veel mails die niet voldoen en opzeggen.

    Door Chris op 7 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al tijden ben ik bezig ,jullie proberen op te zeggen.
    Wat is jullie strategie erachter,om het klanten zó moeilijk te maken,en daardoor niet gewóón mákkelijk te kunnen stoppen bij JOOBLE.Het is érg storend (letterlijk),zoals jullie hiermee te werk gaan
    (zet U a.u.b mijn revieuw er wél in,dank U )

    Zwakke punten
    OPZEGGING

    Door hetty hengev op 9 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb me in een moment van onoplettendheid aangemeld voor de jooble jobalerts. Nu krijg ik dagelijks totaal irrelevante jobsuggesties en nergens zie ik een knop om mij af te melden.
    Heb al twee keer een mail gestuurd, maar daar wordt niet op gereageerd.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Irrelevante jobsuggesties en geen mogelijkheid tot afmelden.

    Door Jani op 14 januari 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er wordt via openbare kanalen contact gezocht door dit bedrijf(je?) met als vestigingslocatie Cyprus. Wie kent hen heeft of heeft ervaringen met hen?

    Door Te Pas op 27 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Jooble

Schrijf je eigen review



VacaturesitesNederland

Op VacaturesitesNederland.nl lees je reviews over alle vacaturesites van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met vacaturesites met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Vacaturesites