Jobsonline: Vacatures zoeken | CV plaatsen | Vind jouw nieuwe baan!

âœ" Bekijk actuele vacatures, solliciteer direct en plaats jouw CV om een nieuwe baan te vinden via Jobsonline.nl | âœ" Dé beste vacaturesite voor jouw droombaan!


Jobsonline Reviews

  Oplichters

  Beste mensen.

  Trap hier niet in. dit heeft mij 600 euro gekost. Zodra je akkoord geeft zullen ze er alles aan doen om je dat geld afhandig te maken. Je zult geen een kandidaat vinden en er zullen 0 mensen reageren. Ze beloven je van alles maar maken niks waar. je krijgt te horen dat de vacatures naar meerdere kandidaten zijn verstuurd en mensen zijn benaderd. als je tot een oplossing wil komen. Bieden ze je een dienst aan wat net als hun hele bedrijf waardeloze is. Ze willen het opnieuw voor je plaatsen. Je bedoelt gebakken lucht plaatsen op de site.


  Ze hebben welbespraakte dames in dienst. Die goed zijn om zoveel mogelijk geld van je afhandig te maken. Door credits op nemen, je wordt niet goed geïnformeerd over de betaling en credits en de annulering mogelijkheden. Ze maken gebruik van de situaties waarin je zit. Het is al moeilijk om mensen te vinden zij maken misbruik van de situatie. Wanneer ze de telfoon bandtje opnemen voor je akkoord wordt dit tegen je gebruikt. Als je slim bent investeer het geld in Indeed en krijg echt mensen die gelijk op je vacature reageren.

  Loze beloftes, leugens, oplichting dit heeft mij geld gekost en dit kan u ook geld kosten je bent gewaarschuwd.

  Ik zal vast nu een bericht krijgen als reactie we hebben geprobeerd om tot een oplossing te komen.: ik kan je vertellen dat ze je niks aanbieden dan een waardeloze product. naar je geld kan je fluiten. Ik ben gefrustreerd dat ik hier in ben getrapt!!!!!

  Sterke punten
  Oplichters

  Zwakke punten
  Oplossingen bieden

  Malafide organisatie

  Me tegen alle gewoontes in laten verleiden tot een telefonische overeenkomst. Duidelijk gemaakt en uitgelegd dat wij als bedrijf in de evenementenverhuur uit een zware periode komen en momenteel verlegen zitten om een passende medewerker. Het ging in eerste instantie om één vacature waarvoor mevrouw een heleboel geschikte kandidaten in onze regio (< 20 km.) zou hebben.

  Het was voordeliger om direct meerdere vacatures af te nemen en aangezien wij sowieso nog een functie open hadden staan hiermee akkoord gegaan. Drie vacatures voor € 399 (excl. BTW) waarvan de ongebruikte als tegoed bleven staan. Een geweldige aanbieding volgens de uiterst begripvol en meedenkend klinkende mevrouw. Schijn bedriegt helaas.

  Inmiddels zijn we twee weken verder en heeft er nog geen enkele kandidaat gesolliciteerd via Jobsonline. Jobsonline kijkt waarschijnlijk gewoon op Indeed, belt een willekeurige prooi op en biedt geschikte kandidaten aan terwijl zij helemaal geen database hebben.

  Er is dus € 399 leergeld betaald en mijn gevoel qua vertrouwen en mensenkennis moet kennelijk nog eens flink bijgeschaafd worden.

  Sterke punten
  Geen, hooguit de charme van de telefonische verkoopster maar schijn bedriegt helaas nogal eens.

  Zwakke punten
  Geen enkele belofte of toezegging wordt waargemaakt, op het verzenden van de overeengekomen factuur na.

Bezoek Jobsonline

Schrijf een review