Reviews van deze auteur

Malafide organisatie

Review over Jobsonline

Me tegen alle gewoontes in laten verleiden tot een telefonische overeenkomst. Duidelijk gemaakt en uitgelegd dat wij als bedrijf in de evenementenverhuur uit een zware periode komen en momenteel verlegen zitten om een passende medewerker. Het ging in eerste instantie om één vacature waarvoor mevrouw een heleboel geschikte kandidaten in onze regio (< 20 km.) zou hebben.

Het was voordeliger om direct meerdere vacatures af te nemen en aangezien wij sowieso nog een functie open hadden staan hiermee akkoord gegaan. Drie vacatures voor € 399 (excl. BTW) waarvan de ongebruikte als tegoed bleven staan. Een geweldige aanbieding volgens de uiterst begripvol en meedenkend klinkende mevrouw. Schijn bedriegt helaas.

Inmiddels zijn we twee weken verder en heeft er nog geen enkele kandidaat gesolliciteerd via Jobsonline. Jobsonline kijkt waarschijnlijk gewoon op Indeed, belt een willekeurige prooi op en biedt geschikte kandidaten aan terwijl zij helemaal geen database hebben.

Er is dus € 399 leergeld betaald en mijn gevoel qua vertrouwen en mensenkennis moet kennelijk nog eens flink bijgeschaafd worden.

Sterke punten
Geen, hooguit de charme van de telefonische verkoopster maar schijn bedriegt helaas nogal eens.

Zwakke punten
Geen enkele belofte of toezegging wordt waargemaakt, op het verzenden van de overeengekomen factuur na.

reacties: