Vacatures Nederland, banen, vacatures zoeken Nederland Jooble is de website om werk te zoeken in Nederland. Zoeken binnen miljoenen vacatures uit alle bekende vacaturesites. Handig een baan vinden in Nederland.


Jooble Reviews

  Veel herhalingen

  Ondanks dat u aangeeft dat er weer nieuwe vacatures voor mij zijn, krijg ik altijd weer oude vacatures te zien. Ik zoek op de "functie" activiteitenbegeleider maar krijg ook vacatures te zien waarin in de vacaturetekst de woorden activiteiten en/of begeleider staat en die helemaal niet bij mij passen. Erg irritant

  Sterke punten
  regelmaat

  Zwakke punten
  te uitgebreid

  Kan beter

  In principe redelijk aanbod, alhoewel je wel goed moet kijken/zoeken wat de plaatsingsdatum is van de vacature. Wat nogal eens voorkomt is dat er vacature op de eerste pagina staan en dan ook nog bovenaan terwijl de vacature al ingevuld is. Contact leggen met een medewerker van Jooble is niet mogelijk. Bereikbaar helaas niet.

  Zwakke punten
  Vacatures zijn niet altijd up to date Bereikbaarheid medewerkers Jooble

  Slecht bedrijf

  Had gesolliciteerd via Jooble op de vacature. De ene dag staat deze in mijn reacties, maar naar verstrijken van reactie termijn doen ze net of ik nooit heb gereageerd. Ze hebben ook geen mail adres of wat dan ook..

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Verwijderen vacatures waarop je hebt gereageerd Geen contact info Geen mogelijk mail te bevestigen

Bezoek Jooble

Schrijf je eigen review