Adzuna - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 8 november 2017
Adzuna Logo
  1. Adzuna
  2. Adzuna Reviews
  3. Schrijf ook een review over Adzuna

Niet tevreden over Adzuna? Probeer dan eens StepStone.

Adzuna

Ben je pas afgestudeerd, zit je zonder baan, ben je toe aan een nieuwe baan dan wel uitdaging? Breng dan snel een bezoekje aan de website van Adzuna. Op deze site zijn er een aantal vacatures voor personen die onder andere wensen te werken in Amsterdam en Rotterdam en andere plekken van Nederland.

Adzuna is namelijk een zoekmachine voor vacatures. Gebruikers krijgen namelijk een overzicht van alle beschikbare vacatures in Nederland. Dit bedrijf heeft als missie om de beste plek te zijn voor werkzoekenden om te starten met het zoeken naar een baan. Dagelijks worden duizenden websites doorzocht en worden miljoenen vacatures verzamelt. Hierdoor hoeft men niet zelf te zoeken naar vacatures en men kan in feite voor elke baan in aanmerking komen. Door slimmere zoekopties en krachtige data over de arbeidsmarkt, is deze site ins staat om gebruikers te voorzien van de informatie die nodig is om een carrière te managen.

Dit bedrijf brengt haar diensten als zoekmachine sedert 2011 aan de man. De grondleggers van Adzuna, Andrew Hunter en Doug Monro, ontmoetten elkaar tijdens het werken bij Gumtree in 2005. In de daaropvolgende 5 jaar bleven ze actief in de internetwereld bij respectievelijk Qype en Zoopla, maar hebben desondanks contact gehouden en het Adzuna-plan in 2010 vormgegeven op de achterkant van een bierviltje in een kroeg in Londen. Adzuna is in 2011 live gegaan.

Ben je dus bijvoorbeeld een pas afgestudeerde jurist of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Via de site van Adzuna kan men snel en makkelijk een overzicht krijgen van alle juridische banen dan wel vacatures in Nederland. Zodra het profiel veel overeenkomsten heeft met de vereisten van een vacature, kan men reageren dan wel solliciteren voor een dergelijke functie. Niet alleen voor juridische banen is men hier terecht, maar ook voor administratief werk, ICt banen, Horeca banen en nog veel meer.

Adzuna Details

Hits: 1119

URL: https://www.adzuna.nl/

Categorieën: Algemene vacaturesites

Reviews: 0Reviews en Ervaringen over Adzuna

Er zijn nog geen reviews geschreven over Adzuna

Schrijf ook een review over Adzuna

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Adzuna aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Adzuna aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Adzuna