Joof - 3 Reviews

Last updated: 29 november 2017
Joof Logo

80% aanbevolen, 3 Reviews

  1. Joof
  2. Joof Reviews
  3. Schrijf ook een review over Joof

Niet tevreden over Joof? Probeer dan eens Adzuna.

Joof

Zit je al geruime tijd thuis en ben je op zoek naar een baan? Ben je uitgekeken bij je huidige werkgever en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan snel een kijkje op de website van Joof.nl. Deze site is namelijk de grootste vacaturebank van Nederland. Hier kan men terecht voor het vinden van een vaste baan, bijbaan, vakantiewerk of stageplaats. Men kan hier ook terecht voor vacatures in de logistiek, voor salesvacatures, en banen op HBO, MBO en universitair niveau. Het vinden van een droombaan en starten van een carrière begint dus bij Joof.

Dit bedrijf is een onderdeel van Joof Media en bestaat uit 4 medewerkers, investeerders en adviseurs. Op deze site kunnen niet alleen personen die op zoek zijn naar werk terecht, maar ook ondernemers die op zoek zijn naar personeel. De CV database van deze site bestaat namelijk uit 25.000 actuele CV's.

Ondernemers kunnen bij dit bedrijf dan wel op deze site gratis vacatures plaatsen en kandidaten werven. Dagelijks zijn er duizenden bezoekers op deze site. Dit zorgt ervoor, dat er een bijna 100% garantie is op het vinden van gedegen en gekwalificeerd personeel. De vacatures van bedrijven worden direct doorgestuurd naar de gebruikers van deze site. Dagelijks worden er meer dan 30.000 e- mails verstuurd met jobalerts. De vacatures van bedrijven worden verder ook geplaatst op Werk.nl.

Personen die op zoek zijn naar een geschikte baan komen ook helemaal aan hun trekken op deze site. Op de startpagina hebben gebruikers de mogelijkheid om een geschikte vacature te zoeken in de vacature database. Men kan zoeken op functie en of vakgebied en op basis van de postcode en woonplaats. Op basis hiervan komen een aantal vacatures tevoorschijn waarop men kan reageren. Ben je dus op zoek naar een baan? Meld je dan snel aan bij Joof.nl

Joof Details

Hits: 1096

URL: http://www.joof.nl/

Categorieën: Algemene vacaturesites

Reviews: 3


Joof reviews (3):

Joof - Veel vacatures

0

Review:
Goede site

Sterke punten:
Veel vacatures

Peter beveelt Joof aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Joof

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Joof aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Joof aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Joof